Uitzending
DWDD - 30-10-2008

30-10-2008

DWDD

2309 x bekeken | 0 reacties
8
Matthijs van Nieuwkerk ontvangt o.a. Yvo de Boer, Dick Steffens (alias De Muis) en Jack Spijkerman. Zijn tafeldame is Steffie Kouters.

Steffie Kouters
Journaliste Steffie Kouters, werkzaam voor de Volkskrant en (volgens velen) de beste interviewster van Nederland, is de tafeldame van vanavond.

Yvo de Boer
Tussen de economische crisis en de Amerikaanse verkiezingen in, onderhandelt de wereld in Polen over een nieuw klimaatverdrag. Hoofd van de UNFCCC Yvo de Boer, die erbij zal zijn, nodigde met een filmpje de nieuwe president van de VS uit om ook naar Polen te komen.

Dick Steffens
25 jaar geleden, op 9 november 1983, werd Alfred Heineken samen met zijn chauffeur Ab Doderer ontvoerd. Er volgt een kat en muisspel tussen de politie en de ontvoerders. In de studio ontvangt Matthijs undercover-agent Dick Steffens (alias De Muis / De Haas) die destijds vier uur kris kras door Nederland reed met miljoenen aan contanten in zijn achterbak. Ook het tv-programma 'Reporter' besteedt vanavond ruim aandacht aan de gebeurtenis.

Jack Spijkerman
Het programma 'Saturday Night Live' is al meer dan 30 jaar een enorm succes in de Verenigde Staten. Maar nu, in de aanloop naar de verkiezingen, stijgen de kijkcijfers tot grote hoogte. Kenner en cabaretier Jack Spijkerman bespreekt het geheim achter dit succes...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 30 oktober door de VARA. Te gast was Jack Spijkerman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie