Uitzending
DWDD - 27-10-2008

27-10-2008

DWDD

2958 x bekeken | 0 reacties
7
Matthijs van Nieuwkerk ontvangt Maurice de Hond, mevr. M.L.A. van Loon-Labouchere, Bert Visscher, Cor Boonstra en Michiel Borstlap. Zijn tafelheer is Hugo Borst.

Hugo Borst
Criticus Hugo Borst was de tafelheer. Wil je op de hoogte blijven van publicaties, optredens en acties rondom Hugo Borst? Schrijf je dan in op de Hugo Borst nieuwsbrief.

Maurice de Hond
Na de krediet crisis komt de recessie en mogelijk zelfs depressie. Opiniepeiler Maurice de Hond onderzoekt sinds 19 september wekelijks de reactie van de Nederlanders op de financiŽle crisis. Naar aanleiding van zijn onderzoeken voorspelde hij in de uitzending de nabije toekomst.

M.L.A. van Loon-Labouchere
Mw. mr. M.L.A. van Loon-Labouchere is naast grootmeesteres in de hofhouding van koningin Beatrix nu ook gids in het Museum van Loon, waar vanaf 20 oktober de tentoonstelling' Vrouwen van Van Loon' plaats vindt over de belangrijke rol van 'mevrouw Van Loon' door de eeuwen heen. Ze nodigt je van harte uit via dit YouTube filmpje om naar het museum te komen.

Bert Visscher
De Groningse Schouwburg bestaat dit jaar 125 jaar en dat wordt komend weekend gevierd met het CabarEtmaal: een cabaret-marathon van 24-uur achter elkaar met veel bekende, maar ook onbekende cabaretiers.Cabaretier Bert Visscher neemt de helft van de presentatie op zich, 12 uur lang dus.

Cor Boonstra
Oud-Philips topman Cor Boonstra is een jazzfanaat. Hij liet in zijn huis in Antwerpen een studio inrichten om werk van Thelonious Monk op te laten nemen door het trio van jazzpianist Michiel Borstlap.De eerste cd daarvan is onlangs verschenen. Borstlap en Boonstra schoven bij Matthijs aan over hun bijzondere samenwerking, waarna het trio een stukje Monk ten gehore bracht.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 27 oktober door de VARA. Te gast waren Bert Visscher, Cor Boonstra, Hugo Borst, Maurice de Hond en Michiel Borstlap. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie