Uitzending
DWDD - 27-2-2008

27-2-2008

DWDD

1378 x bekeken | 0 reacties
8
De presentatie is in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Zijn tafelheer is Hugo Borst. Te gast zijn: Max Westerman over het laatste debat tussen Hillary Clinton en Barack Obama. Rob van Scheers over het boek 'De kleine Parade', een boek over de verborgen geschiedenis van Utrecht. De 17-jarige pianiste Denise Lutgens uit Venlo is toegelaten tot de Royal College of Music. Reinout Oerlemans wil het humoristische nieuwsprogramma 'Caiga Quien Caiga' ook in Nederland op de buis te brengen

Max Westerman
Het tv-debat vannacht tussen Barak Obama en Hillary Clinton bleef onbeslist. Slechte zaak voor Clinton. Zal Obama dus de eerste zwarte president van Amerika worden? Max Westerman geeft zijn visie.

De Jakhalzen
In navolging van Johan Cruijff bij Ajax gaat nu ook Dick Advocaat een rol vervullen bij zijn oude club, ADO Den Haag. De trainer van het Russische Zenith heeft nog steeds een groengeel hart en wil zich graag inzetten voor de noodlijdende vereniging. Jakhals Frank zocht Advocaat op.

Rob van Scheers
Wat hebben Charlie Chaplin, Himmler, Louis Armstrong en Prince gemeen? . Antwoord vindt u in het boek 'De Kleine Parade', een verborgen geschiedenis van Utrecht. Schrijver Rob van Scheers.

De TV Draait Door
Een 500 kilo wegende vrouw in ‘Shockdoc’ de verzorger maakt een vette understatement en in een 'Pauw&Witteman' een oneerbiedige vraag aan een moslima.

Denise Lutgens
Zij speelt piano vanaf haar derde, zat op haar achtste al op het conservatorium en kreeg in Duitsland les van de grote Rus Vladimir Krainev. De 17-jarige pianiste Denise Lutgens uit Venlo is toegelaten tot de Royal College of Music.

Reinout Oerlemans
Het bedrijf van Reinout Oerlemans is inmiddels te groot voor Nederland. Eyeworks is met maar liefst vier programma's genomineerd voor een 'Gouden Roos', de prestigieuze internationale televisie-prijs. Deze programma's zijn niet in Nederland te zien.

In deze uitzending van DWDD waren Reinout Oerlemans, Dick Advocaat, Hugo Borst en Max Westerman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 27 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie