Uitzending
DWDD - 25-2-2008

25-2-2008

DWDD

1400 x bekeken | 0 reacties
7
Loes Luca
De tafeldame van Joost Karhof is Loes Luca.

Ahmed Marcouch
Hij wordt wel de burgemeester van Klein Marokko in Nederland genoemd, oud politie-man en stadsdeelvoorzitter, Ahmed Marcouch van probleemwijk Slotervaart in Amsterdam.

Ingmar Heytze
Hij is een van Nederlands grootste hedendaagse dichters. Ingmar Heytze staat echter ook bekend om zijn reisangst, een serieuze fobie waar hij al twaalf jaar mee kampt. Onlangs verscheen zijn bundel 'Elders in de wereld'.

King Jack
Het gaat ged met de Nederlandse popmuziek. Er is veel talent, zoals blijkt de onlangs verschenen cd de 'The Young Ones', met werk van 6 bands, waarvan de leden niet ouder zijn dan 21. En van die bands is King Jack.

Johnny de Mol
Johnny gaat voor Veronica een nieuw programma presenteren, 'Waar is de Mol?'. Hij gaat met verschillende bekende Nederlanders naar Afrika. Elke gast heeft iets met het land of de regio waar hij of zij naartoe gaat.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 25 februari door de VARA. Te gast waren Johnny de Mol, Loes Luca, Ahmed Marcouch en Ingmar Heytze. De presentatie was in handen van Joost Karhof en Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie