Uitzending
DWDD - 22-2-2008

22-2-2008

DWDD

1278 x bekeken | 0 reacties
6
Marc Marie Huijbregts
De tafelheer van Matthijs is Marc-Marie Huijbregts.

Henk Kamp
Balkenende IV bestaat vandaag precies een jaar, een mooi moment voor de VVD om een offensief tegen vooral het CDA te starten. Gereedschap daarbij een betuttelingsbarometer. VVD Tweede Kamerlid Henk kamp.

DJ TiŽsto
Zijn 'Elements of Life Tour' raast nog tot april dit jaar over de planeet. De tournee eindigt in AziŽ en AustraliŽ. Vanavond al lanceert hij de gelijknamige dvd in de Escape.

Serge-Henri Valcke
De Belgische acteur Serge-Henri Valcke komt met een 'glossy' getiteld ĎSerge-Henrií, met als ondertitel: Zissisnottaglossy. Na de Nederlandse bladen van onder andere Linda de Mol en Youp van 't Hek vond ook Valcke de tijd rijp voor een eigen 'glossy'.

Ton van Royen
Ton van Royen heeft een streep gezet onder zijn televisiecarriŤre in Nederland. Hij is in Portugal een eigen bedrijf begonnen dat onder meer videoportretten en TV-documentaires van particulieren maakt.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 22 februari door de VARA. Te gast waren Tijs Michiel, Henk Kamp, Marc-Marie Huijbregts, Ton van Royen en Serge-Henri Valcke. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!