Uitzending
DWDD - 26-10-2009

26-10-2009

DWDD

3906 x bekeken | 0 reacties
9
Jaap Jongbloed
Jaap Jongbloed is een tv-presentator voor de Tros. De kijkcijferhit 'Het mooiste meisje van de klas' start vanavond weer (Ned.1 om 22:10 uur). Om deze reden schuift Jaap Jongbloed vanavond samen met twee mooiste meisjes van de klas Irene Hin en Saskia Irene Hin en Saskia van Rijswijk aan tafel. Hij presenteert ook Tros 'Vermist' en 'En Vandaag'.

Simon Kuper
Simon Kuper komt in de uitzending van 26 oktober praten over het boek dat hij heeft geschreven 'Dure spitsen scoren niet'. Waarin vragen als: waarom wint Nederland zo vaak en waarom winnen de grote clubs niet vaker? worden beantwoord.

Lisa Lois
In de uitzending van maandag 26 oktober is Lisa Lois te gast. Op 27 november komt haar debuutalbum 'Smoke' uit. De eerste single van het album - 'No Good For Me' - die digitaal is uitgebracht, is momenteel al door honderdduizend mensen beluisterd! In de uitzending zal ze het nummer ten gehore brengen.

Jan Mulder
Het is weer tijd voor de ergernissen Top 5 van Jan Mulder. In de uitzending van 26 oktober zal hij zijn ergernissen spuien.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer zoekt vrouw'. Dit programma startte vanaf 13 september 2009 weer. In de uitzending van 26 oktober is Yvon Jaspers tafeldame in De Wereld Draait Door.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 26 oktober door de VARA. Te gast waren Jaap Jongbloed, Jan Mulder, Saskia van Rijswijk, Simon Kuper en Yvon Jaspers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!