Uitzending
DWDD - 25-9-2012

25-9-2012

DWDD

1516 x bekeken | 0 reacties
8
In de uitzending van maandag 25 september o.a.:

Fidan Ekiz
Waarom in Nederland hoogopgeleid, maar werkloos en 'vreemdeling' blijven als je in Turkije steeds meer kansen hebt? Ruim 40 procent van de Turks-Nederlandse jongeren overweegt een carriëre in Turkije, tegenover 14 procent die in de toekomst denkt voor een Nederlands bedrijf te werken. Aan tafel: Fidan Ekiz, die de documentaire 'Veerboot naar Holland' maakte, over het emigratieverhaal van vijf Turkse gezinnen. Inclusief dat van haarzelf. Ook haar zusje Vildan schuift aan.

Cécile Narinx , May-Britt Mobach en Karin Swerink
Cécile Narinx (ELLE), May-Britt Mobach (Marie Claire) en Karin Swerink (Vogue) over de documentaire Diana Vreeland: The Eye Has To Travel. De film over de legendarische hoofdredacteur van Vogue gaat deze week (vanavond) in premiëre in Het Ketelhuis in Amsterdam en is vanaf 4 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Dirk Jan Roeleven, Rini Wagtmans en Hubert van Hoydonck
Televisiemaker Dirk Jan Roeleven, oud-wielrenner Rini Wagtmans en mechaniker Hubert van Hoydonck komen praten over de cd Sporthuis Hubert, De Sint Willebrord Sessies Vol. 1. De band van JW Roy speelt live het lied Kampioenen, samen met een wielerkoor bestaande uit onder (veel) anderen Joop Zoetemelk, Michael Boogerd, Peter Winnen, Jan Janssen en Henk Lubberding.
De Sint Willebrord Sessies zijn op 29 september live te horen in De Kleine Komedie.

Sumera
Vandaag is er muziek van Sumera.

In deze uitzending van DWDD waren Claudia de Breij, Cécile Narinx, Karin Swerink, Rini Wagtmans en Fidan Ekiz te gast. Door Henk Lubberding, Michael Boogerd, Peter Winnen, JW Roy, Jan Janssen en Joop Zoetemelk werd er opgetreden in deze uitzending van DWDD. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 25 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie