Uitzending
DWDD - 25-10-2019

25-10-2019

DWDD

924 x bekeken | 0 reacties
5
Op de laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen.

Om van Net5 een echte vrouwenzender te maken, werd de talkshow Ladies Night gelanceerd. De talkshow is een succes en één panellid zorgde voor opvallend veel reacties: Stella Bergsma.

Het Televizier Gala kreeg veel kritiek. Het zou saai zijn, voorspelbaar en doodgerepeteerd. Hoe kan dat leuker? We vragen het Peter Pannekoek.

Peter van der Vorst werd deze zomer programmadirecteur van RTL4. Het nieuwe TV-seizoen is nu twee maanden onderweg, hoogste tijd voor een tussenstand.

Onze huisband: Henny Vrienten en zijn zoon Xander, aangevuld met wisselende muzikanten. Zij spelen speciaal voor de media-uitzending geschreven nummers, die thematisch aansluiten bij de tafelonderwerpen.

Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Henny Vrienten, Peter Pannekoek en Peter van der Vorst te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 25 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie