Uitzending
DWDD - 24-10-2019

24-10-2019

DWDD

1081 x bekeken | 0 reacties
5
Wij maken tijdens de uitzending bekend wat het thema wordt van het Eurovisie Songfestival 2020! Met Sietse Bakker, Cornald Maas, Emma Wortelboer en Richard Groenendijk.

Oud-journalist en schrijver Henk Blanken heeft parkinson. Hij wil dat zijn familie het moment van euthanasie kan bepalen als hij ook dement wordt. Daarover schreef hij het boek 'Beginnen over het einde', met een steunoproep voor een humaan levenseinde. Hij zit aan tafel met zijn dochter Nina.

Aanstaande maandag in Paradiso: Het Limburgs Leed. En leed is natuurlijk Limburgs voor lied. Daarom alvast op ons podium lokale grootheden Beppie Kraft en Gé Reinders, aangevoerd door Lex Uiting, met een speciale uitvoering van 'Nao 't Zuuje'.

Tom Egbers is tafelheer.

In deze uitzending van DWDD waren Beppie Kraft, Cornald Maas, Emma Wortelboer, Gé Reinders, Henk Blanken, Lex Uiting, Richard Groenendijk en Tom Egbers te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 24 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie