Uitzending
DWDD - 21-10-2019

21-10-2019

DWDD

979 x bekeken | 0 reacties
4
De Telegraaf toonde beelden van Gerrit-Jan van D., vader van het gezin dat jarenlang geďsoleerd in Ruinerwold leefde. En de Volkskrant bekeek duizenden artikelen die hij onder de naam 'John Eagles' schreef. Aan tafel de journalisten achter de scoops: Silvan Schoonhoven (Telegraaf) en Xander van Uffelen (Volkskrant).

Vanaf 24 oktober is de film De Liefhebbers te zien in de bioscoop. Aan tafel bijna de gehele sterrencast: Jeroen Krabbé, Beppie Melissen, Hadewych Minis, Theo Maassen, Guy Clemens en Sanne Samina Hanssen.

Gaat Epke Zonderland naar de Olympische Spelen in Tokyo? Tijdens het WK in Stuttgart kwam hij ten val, waardoor hij zich niet kwalificeerde. Zijn enige optie is nu: eerste worden in het wereldbekerklassement op de rekstok.

Roos Moggré is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Beppie Melissen, Guy Clemens, Hadewych Minis, Jeroen Krabbé, Roos Moggré en Theo Maassen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 21 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie