Uitzending
DWDD - 20-11-2008

20-11-2008

DWDD

1847 x bekeken | 1 reacties
7
Matthijs van Nieuwkerk ontvangt Evert ten Napel, Ronald Sørensen, zangeressen 'Big, Black & Beautiful', Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Zijn tafelheer is Jan Mulder. (Deze uitzending is hier op een later tijdstip te bekijken).

Jan Mulder
De tafelheer van vanavond is Neerlands grootste (of in elk geval bekendste) scheld- en tiertalent: Jan Mulder.

Ronald Sørensen
De politieke partij 'Leefbaar Rotterdam' (LP) begint samen met enkelesympathisanten een landelijke radio- en televisieomroep. Dat heeftfractievoorzitter Ronald Sørensen donderdag gemeld.

Herman Kuiphof
Vandaag is bekend geworden dat de legendarische sportcommentator en journalist Herman Kuiphof (89) is overleden. Hij schreef talloze sportartikelen, maar werd vooral bekend als commentator van voetbalwedstrijden bij de NOS. Zijn kreet 'zijn we er toch ingetuind' bij het tweede doelpunt van Duitsland in de verloren WK-finale van 1974 roept bij vele nog herinneringen op.
Kuiphof is voor commentator Evert ten Napel zijn grootte voorbeeld en vanavond vertelt hij over deze bijzondere man.

Big, Black & Beautiful
De studio wordt vanavond verwarmd door drie mooie, volle, donkere dames met hun warme soulstemmen: de muziekgroep 'Big, Black & Beautiful'. Ze treden regelmatig op in het theater, maar vanaf morgen is hun eerste eigen single 'My Special Prayer' verkrijgbaar. In de uitzending spelen ze een minuutje van deze single, een mix van pop en soul.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven
Het komisch-duo Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven komt praten over een nieuw seizoen van hun tv-programma 'Draadstaal'. Vanaf zondag 23 november zijn de satireschotels in 'Leon's Snackbar' dus weer in de reclame en hebben Bert en Teun, Fred en Ria, Lennert en Koos en al hun andere type-tjes hun onnavolgbare meningen klaar.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 20 november door de VARA. Te gast waren Dennis van de Ven, Jan Mulder, Jeroen van Koningsbrugge, Herman Kuiphof, Evert ten Napel en Ronald Sorensen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!