Uitzending
DWDD - 14-11-2008

14-11-2008

DWDD

2268 x bekeken | 0 reacties
7
Matthijs van Nieuwkerk ontvangt Paul de Leeuw, Felix Rottenberg, Martin Koolhoven, Michiel van Beusekom en Bertolf Lentink. Zijn tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Marc-Marie Huijbregts
Zoals elke vrijdag is de altijd scherpe, prikkelende en alles-ontregelende cabaretier Marc-Marie Huijbregts de tafelheer!

Martin Koolhoven
'Oorlogswinter', het beroemde boek van schrijver Jan Terlouw, is verfilmd door regisseur Martin Koolhoven. Hij maakte er een universele, aangrijpende film van, met veel sneeuw (geschoten in Litouwen), die geschikt is voor de hele familie. Aan tafel zowel de schrijver, de regisseur als de vertolker van de hoofdpersoon Michiel, de veertienjarige debutant Martijn Lakemeier.

Felix Rottenberg
Het nieuws van vandaag was het ontslag van minister Ella Vogelaar. Van 1992 tot en met 1997 was Felix Rottenberg de voorzitter van de PvdA, de werkgever van Vogelaar. Wat vind Felix van dit afscheid?

Bertolf Lentink
Bertolf Lentink, zanger van 'The Junes' en gitarist van Ilse de Lange, komt zijn nieuwe single in de uitzending ten gehore brengen.

Paul de Leeuw
Tv-presentator, acteur, zanger en komiek Paul de Leeuw schuift aan, want hij zit 25 jaar in het vak. Om dit te vieren verschijnt de zesdelige dvd-box 'Een Kwart Eeuw Paul de Leeuw', met meer dan 25 uur roemruchte, hilarische maar ook liefdevolle en ontroerende hoogtepunten uit zijn theater- en televisieprogramma’s

.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 14 november door de VARA. Te gast waren Paul de Leeuw, Felix Rottenberg, Martin Koolhoven, Marc-Marie Huijbregts, Bertolf Lentink en Martijn Lakemeier. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie