Uitzending
DWDD - 19-11-2008

19-11-2008

DWDD

2028 x bekeken | 0 reacties
7
Matthijs van Nieuwkerk ontvangt Prem Radhakishun, Mohammed Jabri, Thomas Lepeltak, Remko Vrijdag, Micha Molthoff en Yvon Jaspers. Zijn tafelheer is Jort Kelder.

Jort Kelder
Presentator Jort Kelder is vanavond de tafelheer. Ook gaat hij later dit seizoen voor de KRO het programma 'Topverkopers' presenteren, waar hij op zoek gaat naar de beste verkoper van Nederland 'die zelfs zijn schoonmoeder nog kan verkopen'.

Prem Radhakishun en Mohammed Jabri
Morgen staat in 'De Spits' een paginagrote advertentie waarin presentator Prem Radhakishun en de publicist Mohammed Jabri Marokkanen oproepen afstand te nemen van de Marokkaanse raddraaiers. De actie komt nadat Prem wederom bedreigd was door Marokkaanse straatjongeren. Beide heren schuiven bij Matthijs aan tafel over hun nieuwe aanpak.

Thomas Lepeltak
Afgelopen vrijdag presenteerde Maria van der Hoeven (Minister Economische Zaken) het nieuwe boekje van journalist Thomas Lepeltak 'Zo werden wij rijk'. Hierin beschrijft hij twaalf selfmade ondernemers, die vanuit het niets, door pure wilskracht en keihard werken, zijn opgeklommen tot de zakelijke top van Nederland. Het opvallende aan deze miljonairs is dat ze normaliter de publiciteit mijden. Hoe heeft de schrijver hen zover gekregen om mee te werken?

Remko Vrijdag
Cabaretier Remko Vrijdag en violist Micha Molthoff staan samen in de theaters met hun voorstelling 'Transformers'. Remko Vrijdag speelde jaren in het cabarettrio 'De Vliegende Panters' en Micha Molthoff maakte deel uit van de muziekgroep 'Zárate' en het Concertgebouworkest. Wat je krijgt als je deze verschillende theatermakers bij elkaar zet... een cabaretvoorstelling boordevol muziek.

Yvon Jaspers
Presentatrice Yvon Jaspers heeft het boek 'Spaghetti aan het plafond' geschreven, met als ondertitel 'Hoe krijg ik mijn kind gezond aan het eten?'. Hierin vertellen bekende ouders over hun ervaringen aan tafel. Ze ging aan tafel met o.a. prins Maurits & prinses Marilčne, Robert ten Brink en Willeke Alberti. Waarom koos ze ditmaal voor de pen en niet voor de camera?

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 19 november door de VARA. Te gast waren Jort Kelder, Remko Vrijdag, Thomas Lepeltak, Prem Radhakishun, Mohammed Jabri en Yvon Jaspers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie