Uitzending
DWDD - 14-4-2015

14-4-2015

DWDD

2125 x bekeken | 1 reacties
5
Esther Gerritsen
Vandaag werd bekend gemaakt dat Esther Gerritsen het Boekenweekgeschenk 2016 gaat schrijven. Zij volgt hiermee Dimitri Verhulst op, die het Boekenweekgeschenk van 2015 schreef. Esther Gerritsen is de eerste vrouwelijke Boekenweekgeschenkauteur sinds 2002. Toen schreef Anna Enquist het geschenk. Esther Gerritsen heeft een wekelijkse column in de VPRO Gids en haar boeken werden meerdere keren genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Aan tafel: Esther Gerritsen.

Nico Dijkshoorn
Ook vandaag weer een gedicht van Nico Dijkshoorn.

Muziek: Alamo Race Track
Hun hit Unicorn Loves Deer is een onweerstaanbare ‘oorwurm’, eenmaal gehoord zit hij in je hoofd. Verantwoordelijken: Alamo Race Track. Dat liedje stond op hun derde album, uit 2011 alweer. De afgelopen jaren deden ze de muziek bij twee theaterproducties en bij het dansgezelschap Conny Janssen Danst. Maar nu ligt er weer ‘gewoon’ een album in de winkels, volgens de recensies buitengewoon goed. In DWDD spelen ze hun nieuwe single ‘Everybody Let’s Go’.

Tafelheer: Adriaan van Dis
Adriaan van Dis is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Adriaan van Dis, Esther Gerritsen en Nico Dijkshoorn te gast. Hierin werd geacteerd door Esther Gerritsen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 14 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie