Uitzending
DWDD - 10-9-2013

10-9-2013

DWDD

1181 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder meer Cécile Narinx, Ruben Hein, Bart Oenema en Anneke van Giersbergen. Tafelheer is Jort Kelder, muziek van is van Lookapony.

Cécile Narinx
Vandaag wordt de Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld 80 jaar. Cécile Narinx, hoofdredacteur van het blad Elle, is te gast en analyseert zijn werk aan de hand van zeven zonden.

Ruben Hein, Bart Oenema en Anneke van Giersbergen
Deze maand heeft Sky Radio iets te vieren. Al 25 jaar voorziet het station luisteraars van aangenaam luisterplezier voor iedereen, zonder scherpe randjes. Van ‘golden oldies’ tot hedendaagse hits: pretttige wegluister muziek voor bijvoorbeeld op het werk. Veel nummers vallen in de categorie ‘guilty pleasures’: van die liedjes uit je middelbareschooltijd die je nu stiekem luidkeels meezingt in de auto of zoetsappige crooners die je heimelijk onder de douche meeblèrt.

Ook muzikanten hebben 'guilty pleasures'. Met Ruben Hein, Bart Oenema en Anneke van Giersbergen bespreken we hun heimelijke, onverwachte en misschien wel pijnlijke muzikale genoegens.

Muziek: Lookapony
De Nieuwe EP van Lookapony is uit. Vanavond treden ze op in DWDD.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 10 september door de VARA. Te gast waren Anneke van Giersbergen en Cécile Narinx. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!