Uitzending
DWDD - 10-4-2017

10-4-2017

DWDD

848 x bekeken | 0 reacties
5
Beatrice de Graaf
De aanslagen op twee koptische kerken in Egypte, waarbij minstens 44 mensen om het leven kwamen, zijn geclaimd door terreurbeweging IS. Nadat de Egyptische tak van IS eerst aanslagen pleegde in de Sinaï woestijn, richten zij zich nu op de Christelijke minderheid van het land. Ondertussen verliest IS terrein in Irak en Syrië. Zijn dit soort aanslagen het resultaat van een nieuwe koers van de terreurgroep? Aan tafel: terrorisme-expert Beatrice de Graaf.

Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman
Totale opoffering. Dat vereist deelname aan de Olympische Spelen. Maar hoe ziet dat er precies uit? Regisseur Suzanne Raes volgt in de documentaire '0,03 seconde' ons zwemteam rond de Spelen in Rio. De totale overgave, de loodzware trainingen, de opoffering en voor de één de uiteindelijke overwinning, voor de ander de bittere teleurstelling. Aan tafel: zwemmers Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman.

De grote drie
Voor de vierde keer in DWDD een live theatertrailer met vanavond de musical ‘Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie’. Een fictief verhaal over de drie theaterdiva’s Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong die samen een programma maken. Een show rond hun grootste successen. Samen met een live-orkest geven actrices Ellen Pieters (Adèle), Frédérique Sluyterman van Loo (Conny) en Hanneke Drenth (Jasperina) een concert dat nooit eerder te zien was.

Tafelheer: Tim Hofman
Vanavond is Tim de side-kick van Matthijs.

Tim Hofman

Tim Hofman

In deze uitzending van DWDD waren Beatrice de Graaf, Tim Hofman, Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sebastiaan Verschuren, Sharon van Rouwendaal, Suzanne Raes, Ellen Pieters en Frédérique Sluyterman van Loo te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 10 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie