Uitzending
Dino. - Aflevering 5

Aflevering 5

Dino.

18-11-2017

| 2394 x bekeken | 1 reacties
8
In deze uitzending van Dino. onder andere:

Monica Geuze sluit trio niet uit
Jandino speelt een interessant spelletje met zijn gasten!

"En we seksen, ja seksen in Amsterdam!"
Jandino en Jamai improviseren er op los op de wijs van Rolling on the River!

Jamai doet opnieuw auditie
Dertien jaar geleden begon de carrière van Jamai in Idols. Tijdens de theaterronde vergat hij de tekst van het liedje Livin' la Vida Loca. Vanavond probeert hij het nog een keertje!

"Humberto Tan?!"
Jill is al ruim twee jaar gelukkig met haar Max. Maar als ze één van zijn vrienden moest kiezen om een relatie mee te beginnen, dan weet ze wel wie ze moet kiezen!

DINO. "Aflevering 5" /5
Jamai is te gast. Samen met Jandino gaat hij zingend improviseren. Verder schuiven vlogster Monica Geuze en zanger Jayh aan. Met zowel Jamai, Monica als Jayh speelt Jandino 'Heb Ik Wel/Heb Ik Niet Gedaan'. In 'Ik Kom Zo Bij U' zijn er deze aflevering veel bekende gasten: Jonna Fraser, Peter Pannekoek en Tygo Gernandt. Ook zanger Rolf Sanchez is van de partij. Hij bezorgt de show een swingend einde.

In deze uitzending van Dino. waren Jonna Fraser, Peter Pannekoek, Tygo Gernandt en Humberto Tan te gast. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat. Deze uitzending van het programma Dino. met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op donderdag 20 april door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie