Uitzending
Dino. - Aflevering 2

Aflevering 2

Dino.

28-10-2017

| 1953 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Dino. onder andere:

DINO. "Aflevering 2"
Acteurs Juvat Westendorp en Imanuelle Grives van de film 'Tuintje In Mijn Hart' zijn te gast. Jandino speelt met Jim Bakkum het telefoonspel 'Heb Ik Hierna Nog Vrienden?'. Judeska komt voorbij in `Ik Kom Zo Bij U!´ en Sharon Doorson treedt op.

Jandino: "Zes keer in de week nu?"
Jim Bakkum heeft heel wat uurtjes in de sportschool moeten buffelen om een super gespierd lichaam te krijgen voor de film Onze Jongens. Heeft Jim daar thuis nog een beetje profijt van? Je ziet het vanavond om 21.30 uur bij RTL 5.

"We doen het elke dag"
Dit stelletje is twee jaar samen en ze gaan volgend jaar trouwen. Tenminste, als hun relatie 'Alles Kan Kapot' overleefd!

Jim ligt dubbel om foute grap
De vrienden van Jim reageren wel heel gevat op zijn stripverzoek!

Welke vriend van Jim gaat in op zijn stripverzoek?
Jandino heeft het voor elkaar gekregen dat hij één berichtje mag sturen vanaf de telefoon van Jim. Jandino stuurt het berichtje naar al zijn vrienden... Heeft Jim hierna nog vrienden?

"Ik moest hakken, jarretels en een corset aan"
Jim Bakkum was aanwezig bij de show van Victoria's Secret en hij had daar toepasselijke kleding aan!

In deze uitzending van Dino. waren Imanuelle Grives, Jim Bakkum en Sharon Doorson te gast. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat. Deze uitzending van het programma Dino. met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op donderdag 30 maart door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie