Uitzending
Dino. - Aflevering 1

Aflevering 1

Dino.

21-10-2017

| 2883 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Dino. onder andere:

Overleven Andy en Melissa 'Alles Kan Kapot'?
Andy van der Meijde moet antwoord geven op vragen die Jandino ook aan Melissa heeft gesteld. En er zitten een paar pittige tussen. Vooral de laatste vraag kan voor flinke problemen zorgen...

Whitney Houston neemt bezit van Jandino
Jandino neemt plaats achter de microfoon om een nummer van Broederliefde om te toveren tot een Whitney Houston-lied. Het gaat zo diep dat het wel lijkt of de zangeres bezit van hem heeft genomen!

Bij welke wereldster zong Jandino in het koortje?
Jandino is goed in sterke verhalen, maar hier vertelt hij gewoon keihard de waarheid. Zo zie je hem hier in het achtergrondkoor van een wereldberoemde zangeres... maar welke?

"Jij was helemaal naakt..."
Jandino heeft het voor elkaar dat hij 1 berichtje mag sturen naar alle vrienden van Glennis, via haar eigen telefoon. Wie gaat er reageren? Je ziet het vanavond om 21.30 uur bij RTL 5.

Glennis Grace doet 'even' Whitney Houston
Als je zo'n topper als Glennis Grace op de bank hebt zitten moet het natuurlijk ook over Whitney Houston gaan. En Glennis deinst er niet voor terug om zomaar 'even' een nummertje in te zetten.

Zo scoor je 2 miljoen views
Jandino gooit al graag de heupen los, maar hij legt het af tegen de 8-jarige Angel. Die wist met 1 van haar dansfilmpjes al 2 miljoen views te scoren.

DINO. "Aflevering 1" /1
Glennis Grace, Mr. Probz en Rick Brandsteder zijn te gast bij Jandino. In 'Alles Kan Kapot' stellen Andy en Melissa hun relatie op de proef. Judeska is te zien in 'Ik kom zo bij U!'. Daarin runt ze op geheel eigen wijze 'Hotel Wilhelmina', met als gast dit keer professioneel danser Juvat.

Volgen vrienden Glennis in haar 'naakte droom'?
Jandino heeft een bericht gestuurd naar alle vrienden van Glennis Grace... over een droom waarin ze naakt een duet met haar zingen. Hoe reageren ze op dit uitnodigende appje?

In deze uitzending van Dino. waren Glennis Grace, Rick Brandsteder en Andy van der Meijde te gast. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat. Deze uitzending van het programma Dino. met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op donderdag 23 maart door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie