Uitzending
De Zomer Draait Door - 29-6-2009

29-6-2009

De Zomer Draait Door

2497 x bekeken | 0 reacties
6
De uitzending van vrijdag 26 juni staat in het teken van het overlijden van popster Michael Jackson. Gasten: Saul van Stapele, Bram Bakker, Robert Schoemacher, Boris, Tjeerd Oosterhuis, Damaru en veel fans van The King of Pop.

Saul van Stapele
Michael Jackson was de grootste popster van de twintigste eeuw. Popjournalist Saul van Stapele vertelt over Jackson’s onuitwisbare invloed op de muziekwereld.

Robert Schoemacher
Een lichtere huid, een kleinere neus, verdunde lippen, verhoogde jukbeenderen: door de vele cosmetische operaties is de verschijning van Michael Jackson door de jaren heen steeds veranderd. Cosmetisch arts Robert Schoemacher over de eeuwige drang naar schoonheid van The King of Pop.

Bram Bakker
Naast aandacht voor zijn muziek, is er altijd veel belangstelling geweest voor het excentrieke privéleven van 'Wacko Jacko'. Door zijn afgezondere manier van leven, intensieve omgang met kinderen en dieren wordt er ook wel gesproken over het 'Peter Pan-syndroom'. Psychiater Bram Bakker gaat verder in op de aparte leefwereld van Michael Jackson.

Tjeerd Oosterhuis
Zoals velen heeft ook componist en producer Tjeerd Oosterhuis een grote fascinatie voor popster Michael Jackson. Samen met zijn zus Trijntje stond hij met de band Total Touch in 1996 in het voorprogramma van Michael Jackson.

Boris
Voor zanger Boris was Michael Jackson van jongs af aan een grote inspiratiebron. Als kind schuifelde Boris al moonwalkend over het schoolplein en muzikaal was Michael voor hem van grote invloed.

Damaru
In zijn geboorteland wordt Damaru gezien als de Surinaamse Michael Jackson. Als eerbetoon aan de gisteren overleden Michael Jackson speelt Damaru vanavond een nummer van de legendarische popster.

Deze uitzending van het programma De Zomer Draait Door is uitgezonden op maandag 29 juni door de VARA. Te gast waren Bram Bakker, Robert Schoemacher, Saul van Stapele, Tjeerd Oosterhuis en Boris Titulaer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie