Uitzending
De Zomer Draait Door - 1-7-2009

1-7-2009

De Zomer Draait Door

1473 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten van woensdag 1 juli zijn Edsilia Rombley, Kees Moeliker, Frederique Spigt, Erik Schilp en Ellen ten Damme. Muziek is er van Noisettes.

Edsilia Rombley
Vanaf 5 juli is het TROS-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ te zien. Het programma kijkt welke Nederlandse zanger het beste een zieke collega zou kunnen vervangen. De presentatie is in handen van Edsilia Rombley.

Ellen ten Damme
Ellen ten Damme is niet alleen actrice en zangeres, maar ook circusartiest! In augustus zal zij met haar eigen show, Cirque Stiletto, een maandlang in Carré staan.

Frederique Spigt
Samen met Kees Moeliker maakt Frederique Spigt ‘Een programma over beestjes in de stad’ voor TV Rijnmond. Met een vingercamera kijkt het duo naar wat er in Rotterdam onder de grond leeft.

Kees Moeliker
Dat Kees Moeliker niet alleen ‘De Eendenman’ is, bewijst zijn nieuwe programma dat hij samen met Frederique Spigt maakt: ‘Een programma over beestjes in de stad’. Iedere zondag om 17:00 is op TV Rijnmond te zien wat een bijzondere fauna er in Rotterdam is.

Erik Schilp
Het Nationaal Historisch Museum komt toch naast het openluchtmuseum in Arnhem te staan. Maar daarnaast zouden we bijna vergeten dat er ook nog iets in het museum zelf komt te hangen. Directeur Erik Schilp komt hierover vertellen.

Noisettes
We konden al van ze genieten op Pinkpop dit jaar, maar vanavond spelen ze in ‘De Zomer Draait Door’: Noisettes. De indie rockband uit Londen brengt zeker de zomerse sferen naar ons toe.

Deze uitzending van het programma De Zomer Draait Door is uitgezonden op woensdag 1 juli door de VARA. Te gast waren Edsilia Rombley, Ellen ten Damme, Frédérique Spigt en Kees Moeliker.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie