Uitzending
De Zomer Draait Door - 24-6-2009

24-6-2009

De Zomer Draait Door

998 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten van woensdag 24 juni zijn Dick Berlijn, Tommy Wieringa en Govert Schilling. Muziek is er van Suarez.

Tommy Wieringa
Na de zomervakantie worden uitgeverijen overstroomd met reisverhalen van mensen die op vakantie zijn geweest. Deze verhalen zijn niet altijd geschikt om uit te brengen. Schrijver Tommy Wieringa weet hoe het wel moet: hij komt vertellen wat de doís en doníts van een reisverhaal zijn.

Dick Berlijn
Zaterdag is het Nederlandse Veteranendag. Oud-Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn gaat vanavond in op de missie in Afghanistan, de discussie rond de aanschaf van de JSF en de rol van de politiek op het gebied van defensie.

Govert Schilling
Het is bijna veertig jaar geleden dat Neil Armstrong de eerste stap op de maan zette, maar nog steeds spreekt het bij velen tot de verbeelding. Wetenschapjournalist Govert Schilling is specialist op het gebied van sterrenkunde en gaat vanavond in op die grote fascinatie voor de maan.

Suarez
De Franstalige popband Suarez bestaat uit vier muzikanten. Marc Pinilla is de zanger van de band. In Wallonie en Frankrijk is de band enthousiast onthaald. Deze zomer toert Suarez door Frankrijk, BelgiŽ en Nederland. Vanavond spelen ze het nummer On Attend in DZDD.

Deze uitzending van het programma De Zomer Draait Door is uitgezonden op woensdag 24 juni door de VARA. Te gast waren Dick Berlijn, Govert Schilling en Tommy Wieringa.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie