Uitzending
De Vloer Op - 22-8-2008

22-8-2008

De Vloer Op

1338 x bekeken | 0 reacties
6
Boer zoekt vrouw
Alleenstaande boer heeft zich opgegeven voor de nieuwe serie van ‘Boer zoekt vrouw’. Hij is geaccepteerd. Maar nu komt er een redactrice bij hem langs om hem te vertellen dat hij tóch te oud is.
Met Pierre Bokma en Hadewych Minis

Oerman
De macho-man is terug. Niks meer inleven, kwetsbare gevoelens. Maar trots op testosteron. Peter, net gewend aan de metro-man, heeft wat moeite met deze ommekeer en besluit zich op te geven voor de cursus ‘De oerman in jezelf’. Het is even schrikken dat de cursusleider een vrouw is.
Met Peter Blok en Lies Visschedijk

Clownsverdriet
Stefan doet zijn werk als cliniclown met heel veel plezier en vol overgave. Maar uit onderzoek is gebleken dat kinderen vaak bang zijn voor cliniclowns. Ze kruipen onder de dekens van angst. En ook het verplegend personeel ziet ze niet graag komen. Stefan zoekt steun bij het RIAGG. Margôt is zijn hulpverleenster.
Met Margôt Ros en Stefan de Walle

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 22 augustus door Human. Hierin werd geacteerd door Hadewych Minis, Peter Blok, Pierre Bokma, Stefan de Walle, Lies Visschedijk en Margôt Ros.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!