Uitzending
De Vloer Op - 1-8-2008

1-8-2008

De Vloer Op

1441 x bekeken | 0 reacties
6
Respekt!
Margôt en Mohammed zijn al een tijdje getrouwd. Ze vertelt Mohammed dat uit respect voor zijn geloof een hoofddoek wil gaan dragen. Hij gruwt van dat idee.
Met Mohammed Azaay en Margôt Ros

Scene maken
Met het huwelijk van acteurs Stefan en Lies gaat het niet zo best. Met hun carrière gaat het nog minder. Een jonge gevierde regisseur heeft hen nu gevraagd auditie te doen voor ‘Wie is er bang voor Virginia Woolf?’ Hij heeft hen gevraagd hun eigen versie van de eerste scène aan hem te laten zien.
Met Peter Blok en Lies Visschedijk en Stefan de Walle

Sylvia's geheim
Gijs is op weg naar het rouwcentrum om bij zijn net overleden vrouw de dodenwake te houden. Hij treft daar een voor hem totaal vreemde man naast de kist.
Met Margôt Ros en Gijs Scholten van Aschat en Stefan de Walle

Zaaddonor
Eva is single en zwanger van het zaad van Gijs. Deze zaaddonor is de man van haar beste vriendin. Alles is stiekem en op volstrekt natuurlijke wijze gegaan.
Met Gijs Naber en Eva Van der Gucht

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 1 augustus door Human. Hierin werd geacteerd door Eva Vander Gucht, Gijs Naber, Gijs Scholten van Aschat, Mohammed Azaay, Peter Blok, Stefan de Walle, Lies Visschedijk en Margôt Ros.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee