Uitzending
De Vloer Op - 18-7-2008

18-7-2008

De Vloer Op

1726 x bekeken | 0 reacties
6
Huwelijkstherapie
Na tien jaar huwelijk is het hoog tijd voor Leopold en Hadewych om in therapie te gaan. Een onderdeel daarvan is dat ze thuis elkaars psychiater spelen. Elke dag een sessie, om en om.
Met Hadewych Minis en Leopold Witte

Zie je mij echt?
Gijs is al zijn hele leven blind. Hij is nu met succes geopereerd en over enkele minuten gaat het verand eraf. Hij zal dan voor het eerst zijn vrouw zien met wie hij al ruim tien jaar is getrouwd.
Met Gijs Naber en Lies Visschedijk

Vandaag vier ik feest
Broer en zus houden een dodenwake bij hun ner overleden vader. De zus vertelt haar broer dat ze van plan is in haar speech bij het graf te vertellen dat haar vader niet alleen haar, maar ook zijn zoon seksueel heeft misbruikt. Jarenlang.
Met Anne Prakke en Eva Van der Gucht en Leopold Witte

Donorcodicil
Loes is in afwachting van de uitslag van een kankeronderzoek. Als die negatief uitvalt zal ze ten dode opgeschreven zijn. Samen met haar man vullen ze een donorcodicil in.
Met Gijs Naber en Stefan de Walle en Loes Wouterson

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 18 juli door Human. Hierin werd geacteerd door Eva Vander Gucht, Gijs Naber, Hadewych Minis, Leopold Witte, Stefan de Walle, Lies Visschedijk en Loes Wouterson.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie