Uitzending
De Nieuwe Maan - 23-10-2020

23-10-2020

De Nieuwe Maan

184 x bekeken | 0 reacties
7
Aanslag Parijs. De onthoofding van de Franse leraar maatschappijleer Samuel Paty op 16 oktober 2020 schokt ook leraren in ons land. Docenten maatschappijleer bespreken allerlei onderwerpen die bij uitstek gevoelig liggen in de samenleving. Kan dat nog? Aan tafel: Samira Bouchibti (onderwijs expert), Marjonne Maan (docent geschiedenis Haganum Den Haag).

Moslimdiscriminatie. DENK-fractievoorzitter Farid Azarkan komt met nieuwe Initiatiefnota. Hij maakt zich grote zorgen over moslimdiscriminatie. De Initiatiefnota gaat over een effectievere aanpak van moslimdiscriminatie. Waarom is dit nodig?

Life Skills. Gisteren werd de Omarmprijs 2020 uitgereikt aan de mooiste Amsterdamse initiatieven voor het verkleinen van armoede in de stad. Moeniera Luqman, oprichter van Life Skills was daar ook voor genomineerd. Aan tafel: Moeniera Luqman (oprichter van Life Skills)

In deze uitzending van De Nieuwe Maan waren Farid Azarkan en Samira Bouchibti te gast. De presentatie was in handen van Ajouad El Miloudi. Deze uitzending van het programma De Nieuwe Maan werd uitgezonden op vrijdag 23 oktober door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!