Uitzending
De Lijf Show - Aflevering 5

Aflevering 5

De Lijf Show

24-7-2019

| 1430 x bekeken | 0 reacties
6
Kun je aankomen als je te weinig eet? Heb je eerder last van stress als je ouder wordt? Zijn blondines vruchtbaarder dan brunettes? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de De Lijf Show. Onder leiding van Viktor Brand strijden elke week twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. De lichamen van model Loiza Lamers en DJ Tony kunnen na expeditie Robinson alles aan. Acteur Thomas Cammaert en kok Hugo Kennis klappen uit de school over alles wat ze aan hun eigen lichaam hebben laten doen. Ook gaan ze voelen hoe het is om het lichaam van een 90-jarige te hebben. En hoe brengen model Loiza Lamers en dj Tony Junior het ervan af in deze aflevering?

In deze uitzending van De Lijf Show waren Hugo Kennis en Thomas Cammaert te gast. De presentatie was in handen van Victor Brand en Viktor Brand. Deze uitzending van het programma De Lijf Show met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op donderdag 15 november door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Lijf Show - Viktor Brand terug met spelshow De Lijf Show

    Viktor Brand terug met spelshow De Lijf Show

    17-10-2018

    Viktor Brand keert vanavond terug met het SBS6-programma De Lijf Show. Elke week strijden twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. In de spelshow van SBS6 wisselen grappige en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten