Uitzending
De Lijf Show - Aflevering 4

Aflevering 4

De Lijf Show

17-7-2019

| 1356 x bekeken | 0 reacties
7
Kun je aankomen als je te weinig eet? Heb je eerder last van stress als je ouder wordt? Zijn blondines vruchtbaarder dan brunettes? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de De Lijf Show. Onder leiding van Viktor Brand strijden elke week twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. De schaatsvrouwen Jorien ter Mors en Suzanne Schulten weten natuurlijk alles van het perfecte schaatslichaam. En hoe gezond gaan ze daarmee om? Drinken ze een borrel voor de wedstrijd? En wat doen Anouk Smulders en Maik de Boer als ze niet kunnen slapen?

In deze uitzending van De Lijf Show waren Anouk Smulders, Jorien ter Mors en Maik de Boer te gast. De presentatie was in handen van Victor Brand en Viktor Brand. Deze uitzending van het programma De Lijf Show met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op donderdag 8 november door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Lijf Show - Viktor Brand terug met spelshow De Lijf Show

    Viktor Brand terug met spelshow De Lijf Show

    17-10-2018

    Viktor Brand keert vanavond terug met het SBS6-programma De Lijf Show. Elke week strijden twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. In de spelshow van SBS6 wisselen grappige en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten