Uitzending
De Lijf Show - Aflevering 1

Aflevering 1

De Lijf Show

26-6-2019

| 2361 x bekeken | 5 reacties
7
Kun je aankomen als je te weinig eet? Heb je eerder last van stress als je ouder wordt? Zijn blondines vruchtbaarder dan brunettes? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de De Lijf Show. Onder leiding van Viktor Brand strijden elke week twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. Patty & Gerard en Jenny & Danny de Munk zijn onbeschaamd eerlijk over hun eigen lichaam. Ze moeten in deze aflevering ook echt de handen uit de mouwen steken, want hoe reanimeer je iemand? Weten ze wat ze moeten doen als er iemand een hartstilstand heeft?

In deze uitzending van De Lijf Show: van kop tot teen was Danny de Munk te gast. De presentatie was in handen van Marc Klein Essink en Viktor Brand. Deze uitzending van het programma De Lijf Show: van kop tot teen met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op donderdag 18 oktober door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Lijf Show - Viktor Brand terug met spelshow De Lijf Show

    Viktor Brand terug met spelshow De Lijf Show

    17-10-2018

    Viktor Brand keert vanavond terug met het SBS6-programma De Lijf Show. Elke week strijden twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. In de spelshow van SBS6 wisselen grappige en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten