Uitzending
De leugen regeert - 15-9-2006

15-9-2006

De leugen regeert

1294 x bekeken | 0 reacties
6
De Telegraaf publiceerde een artikel over een vrouw die bij de rechter heeft geŽist dat het casino haar onbeperkt toegang verleent. De vrouw werd daarin met naam en toenaam genoemd. Haar advocaat Jan Willen Spanjer vertelt over de gevolgen daarvan.

In de rubriek Politiek correct kunnen politici hun woede uiten over de pers. Deze keer is het de beurt aan Andrť Rouvoet van de ChristenUnie.

Francisco van Jole vraagt zich af hoe het mogelijk is dat de wereldpers blijkbaar alles aanneemt wat Bush zegt in interviews of toespraken. Er bleken in Irak geen massavernietigingswapens te zijn en er bleken toch geheime CIA-gevangenissen te zijn. Waarom wordt dit geen mediaschandaal?

De Mediaraad wordt gevormd door Max Westerman, voormalig correspondent voor RTL in New York en VPRO-presentatrice Djoeke Veninga.

Presentatie: Felix Meurders.

Deze uitzending van het programma De leugen regeert is uitgezonden op vrijdag 15 september door de VARA en de VPRO. Te gast waren Andrť Rouvoet, Francisco van Jole en Max Westerman. De presentatie was in handen van Felix Meurders.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie