Uitzending
De Dino Show - 30-3-2014

30-3-2014

De Dino Show

5505 x bekeken | 0 reacties
7
Op 30 maart begint het zesde seizoen van De Dino Show! Met in de eerste uitzending: choreograaf Dan Karaty en actrice Imanuelle Grives! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat.

Dan Karaty kennen we als jurylid van shows als So You Think You Can Dance en Holland’s Got Talent. Zelf danst hij bijna nooit op tv; maar iedereen moet natuurlijk heel even met Jandino dansen! Dit wordt Jandino’s eerste ‘Engelstalige’ interview! Imanuelle Grives was te zien in de film ‘Alleen Maar Nette Mensen’ en heeft het met Jandino onder meer over de ‘choreografie’ van de seksscènes. De gesprekken worden afgewisseld met nieuwe programma-onderdelen; dit seizoen ontmoeten wij iedere aflevering een H.I.P. – een Hopi Important Person! Iemand die het verdient om even in het zonnetje gezet te worden. En Sydney de Portier heeft een belangrijke mededeling!

Ook zijn de populaire onderdelen terug; Jandino leert het publiek weer kennen tijdens de ‘Meet & Greet’! En natuurlijk ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.

In deze uitzending van De Dino Show was Dan Karaty te gast. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat. Deze uitzending van het programma De Dino Show werd uitgezonden op zondag 30 maart door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie