Uitzending
De Dino Show - Jan Kooijman, Angela Groothuizen en Ruben van der Meer!

Jan Kooijman, Angela Groothuizen en Ruben van der Meer!

De Dino Show

26-1-2014

| 5993 x bekeken | 0 reacties
8
Op 26 januari is het tijd voor de laatste aflevering van dit seizoen. Gelukkig zijn we in maart weer terug! Te gast in deze uitzending: acteur Jan Kooijman, presentatrice Angela Groothuizen en acteur / cabaretier Ruben van der Meer! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Met nieuwe sketches en natuurlijk FC Kip!

Jan Kooijman is vanaf volgende week te zien in de bioscoopfilm ‘De Toscaanse Bruiloft’. In De Dino Show zoent hij met Angela Groothuizen…Angela is coach in verschillende tv-programma’s. Kan zij Jandino en de andere gasten ook coachen? Ruben van der Meer zie je regelmatig in tv-series, films en shows. Hij was ooit het ‘Gabbertje’, maar zijn dans-‘skills’ gaan verder dan alleen gabberen. Jandino doet een dansspel met hem!

In deze uitzending van De Dino Show waren Angela Groothuizen, Jan Kooijman en Ruben van der Meer te gast. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat. Deze uitzending van het programma De Dino Show met de titel Jan Kooijman, Angela Groothuizen en Ruben van der Meer! werd uitgezonden op zondag 26 januari door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie