Uitzending
De Designdroom - Aflevering 5

Aflevering 5

De Designdroom

27-9-2017

| 1777 x bekeken | 0 reacties
8
Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen. Maar het blijft niet alleen bij ontwerpen, het ontwerp moet ook helemaal uitgevoerd worden en dat binnen 48 uur. In elke aflevering hebben de strijdende interieur designers de loodzware taak om tot een vindingrijke en unieke oplossing te komen. Met behulp van onder andere het IKEA-assortiment zetten zij wekelijks nieuwe ontwerpen neer. Welke aspirant interieur designer verbaast elke week de jury met zijn of haar eigen aanpak? Alleen de allerbeste sleept de felbegeerde titel in de wacht. De interieurdesigners ontwerpen in deze halve finale een stoere keuken voor Simone. Stef gaat voor een groene keuken met veel accessoires. Babette gaat voor een enorm keukeneiland. Maar of dat stoer genoeg is, is de vraag. De jury stuurt één designer naar huis.

Deze uitzending van het programma De Designdroom met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op woensdag 27 september door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee