Uitzending
De Designdroom - Aflevering 3

Aflevering 3

De Designdroom

28-11-2018

| 1503 x bekeken | 0 reacties
8
In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. Wie is er goed in kleur en sfeer? En wie blinkt er uit in het bedenken én uitvoeren van ruimtelijke oplossingen? Jeroen van der Boom presenteert Designdroom en gaat wekelijks het land in, op zoek naar het verhaal achter de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. In de derde opdracht moeten ze een rommelige hobbykamer omtoveren in een gelikte mancave. Wie maakte het mooiste ontwerp? Dat bepalen de bewoners zelf. Welke designer de competitie moet verlaten bepalen juryleden Monique van der Reijden en Lotte van Westerhoven.

Deze uitzending van het programma De Designdroom met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op woensdag 28 november door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Designdroom - SBS6 met nieuw seizoen Designdroom

    SBS6 met nieuw seizoen Designdroom

    13-11-2018

    In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel Beste interieurdesigner van Nederland . In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten