Uitzending
De Designdroom - Aflevering 1

Aflevering 1

De Designdroom

14-11-2018

| 2101 x bekeken | 0 reacties
8
In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in d strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. Jeroen van der Boom presenteert Designdroom en gaat wekelijks het land in, op zoek naar het verhaal achter de ontwerpopdracht: het woonprobleem. De eerste opdracht is meteen een lastige: ontwerp een woonkamer voor een gezin met maar liefst vijf kinderen. En van hen zit in een rolstoel en natuurlijk moeten de ontwerpers daar rekening mee houden. Maar dat is nog niet alles: vader wil een werkplek in de kamer om de administratie te doen en het stoere gezin wil een 'touch of rock 'n roll'. Wie brengt het er het best vanaf en wie moet de competitie verlaten? Dat bepalen juryleden Monique van der Reijden en Lotte van Westerhoven.

Deze uitzending van het programma De Designdroom met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op woensdag 14 november door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Designdroom - SBS6 met nieuw seizoen Designdroom

    SBS6 met nieuw seizoen Designdroom

    13-11-2018

    In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel Beste interieurdesigner van Nederland . In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten