Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
De avond van ... - De avond van het boek 2010

De avond van het boek 2010

De avond van ...

8-3-2010

| 2475 x bekeken | 0 reacties
6
Aan de vooravond van het Boekenbal presenteert Joost Karhof vanuit het Werkteater te Amsterdam weer het jaarlijkse NPS-programma De Avond van het Boek.

Het programma blikt terug op de oogst van het afgelopen literaire jaar, belicht het nieuws en de actualiteiten en kijkt vooruit naar wat op boekengebied komen gaat. Met natuurlijk veel aandacht voor de Boekenweek, voor overleden schrijvers en voor interessante boekverfilmingen.

De avond is opgebouwd uit vier quizronden waarvoor nieuwe elementen zijn ontwikkeld. De zesde editie is met een nieuw decor en nieuwe techniek verder vernieuwd.

De schrijvers die het in de quiz tegen elkaar zullen opnemen zijn:
Joost Zwagerman, Heleen van Royen, Conny Braam, Thomas Verbogt, Robert Vuijsje, Franca Treur, Tom Naegels en Yasmine Allas.

De jury bestaat uit Femke Halsema en Elsbeth Etty.

Deze uitzending van het programma De avond van ... met de titel De avond van het boek 2010 is uitgezonden op maandag 8 maart door de NPS. Te gast waren Femke Halsema, Joost Zwagerman, Joost Karhof, Elsbeth Etty, Thomas Verbogt, Heleen van Royen, Robert Vuijsje, Conny Braam en Yasmine Allas. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie