Uitzending
CSI: New York - On the job

On the job

CSI: New York

3-11-2013

| 591 x bekeken | 0 reacties
7
Als een gewapende verdachte wordt ontdekt op een afgesloten plaats van delict, verandert het routineonderzoek van Danny Messer in een achtervolging te voet door de metrotunnels van New York City. Gevangen in het gangenstelsel, opent Danny het vuur op de man. Maar na onderzoek blijkt dat hij een undercover agent heeft neergeschoten. Agenten en getuigen denken dat Danny de verkeerde man heeft gedood en het is aan Mac om het tegendeel te bewijzen. Aan de andere kant van de stad raakt Stella Bonasera, door de moord op een kindermeisje, verzeild in de verbazingwekkende wereld van mensen die voor de welgestelde kinderen van de Upper Westside zorgen. Zij ontdekt dat het slachtoffer bezig was om zich terug te trekken uit een dievenbende onder de kindermeisjes, toen een van hen haar vermoordde.

Deze uitzending van het programma CSI: New York met de titel On the job werd uitgezonden op zondag 3 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee