Crisis in de Tent is een hulpprogramma bij SBS6. Topchef
Herman den Blijker en zakenvrouw
Annemarie van Gaal gaan horecazaken die het door de
coronacrisis moeilijk hebben helpen. Samen gaan Herman en Annemarie aan de slag om om noodlijdende restaurants te helpen overleven in een nieuwe realiteit en met al die nieuwe regels. In elke aflevering gaan Annemarie en Herman eerst langs bij een horecazaak. Ze maken natuurlijk kennis met de eigenaar. Hij brengt ze op de hoogte van de problemen van de zaak en hoe het ging voor de crisis. Daarna gaan Herman en Annemarie een plan te maken. Als dat plan klaar is, gaat Herman met de keukenbrigade aan de slag. Hij leert ze om voor minder geld net zo lekker, of soms wel lekkerder, te koken. Annemarie bekijkt alle
verzekeringen, schulden, personeelskosten en het pand om te zien of daar wat valt te besparen. De horecaondernemers moeten vervolgens pittige, maar ook noodzakelijke beslissingen nemen! Annemarie en Herman gaan pas weg als de ondernemers weer vertrouwen hebben in de toekomst.