Uitzending
Catherine voor de Verandering - Rob de Boer

Rob de Boer

Catherine voor de Verandering

8-12-2009

| 1089 x bekeken | 0 reacties
6
Rob de Boer
Rob de Boer is oprichter van Stichting Burcht Armenzorg en zorgt daarmee voor mensen die aan de onderkant van de maatschappij staan. Ook Rob zelf zat ooit in deze positie.
Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mensen richtte hij in 1991 de stichting.
Nu, anno 2009, is dit werk uitgegroeid tot een bloeiende onderneming die tientallen armen en verslaafden uit Utrecht van maaltijden voorziet. Catherine gaat in gesprek met Rob op zoek naar de essentie van zijn keerpunt en de kracht om na jaren zonder terugval nog altijd de juiste keuzes te maken.
Presentatrice Catherine Keyl gaat in gesprek met christenen over hun geloof in God, hun bekering en de uitwerking daarvan in hun dagelijkse leven. Aan de hand van twee korte reportages waarin we het leven van de gast leren kennen weet Catherine kritische en eerlijke vragen te stellen over wat haar gast ten diepste drijft.

Deze uitzending van het programma Catherine voor de Verandering met de titel Rob de Boer is uitgezonden op dinsdag 8 december door de EO. De presentatie was in handen van Catherine Keyl.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!