Uitzending
Catherine voor de Verandering - Ben van den Akker

Ben van den Akker

Catherine voor de Verandering

12-1-2010

| 1372 x bekeken | 0 reacties
6
Ben van den Akker: 'Bezoek gevangenen'
Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in BelgiŽ. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevangenissen. En met een duidelijk doel: mensen dat te geven wat hij zelf heeft gevonden, geloof in God. Al meer dan 30 jaar weet hij mensen deze hoop te geven en hen op een creatieve manier in hun geloof te bemoedigen.
Maar hoe zit dat met hem zelf? En zitten mensen in deze tijd nog wel te wachten op een evangelist? In een open gesprek ontdekt Catherine zijn drijfveren.

Presentatrice Catherine Keyl gaat in gesprek met christenen over hun geloof in God, hun bekering en de uitwerking daarvan in hun dagelijkse leven. Aan de hand van twee korte reportages waarin we het leven van de gast leren kennen weet Catherine kritische en eerlijke vragen te stellen over wat haar gast ten diepste drijft.

Deze uitzending van het programma Catherine voor de Verandering met de titel Ben van den Akker is uitgezonden op dinsdag 12 januari door de EO. De presentatie was in handen van Catherine Keyl.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!