Uitzending
Catherine voor de Verandering - Clara Sies

Clara Sies

Catherine voor de Verandering

5-1-2010

| 1538 x bekeken | 0 reacties
6
Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven.
Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ze Jezus kennen als de Weg tot God. Nu geeft ze dit geloof handen en voeten door een inmiddels zeer bekend concept, de voedselbank. Achter de oprichtster van deze succesvolle hulpmethode gaat een interessant groeiproces schuil.
Pas rond haar 40e merkt Clara dat haar verleden tot rust komt en dat ze leert dat ze mag zijn zoals ze is. In een bijzonder gesprek gaat Catherine dieper in op de verandering van Clara.
Presentatrice Catherine Keyl gaat in gesprek met christenen over hun geloof in God, hun bekering en de uitwerking daarvan in hun dagelijkse leven. Aan de hand van twee korte reportages waarin we het leven van de gast leren kennen weet Catherine kritische en eerlijke vragen te stellen over wat haar gast ten diepste drijft.

Deze uitzending van het programma Catherine voor de Verandering met de titel Clara Sies is uitgezonden op dinsdag 5 januari door de EO. De presentatie was in handen van Catherine Keyl.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!