Uitzending
Catch - 4-3-2016

4-3-2016

Catch

1645 x bekeken | 0 reacties
4
Als Kim thuiskomt na haar bevalling, blijkt haar baby verdwenen te zijn. Haar vriend Ian vermoedt dat Jeugdzorg het kind heeft. De camerajournalist Stan wordt gevraagd er een reportage van te maken. Spannende Nederlandse dramaserie. Als Kim Hendriks thuiskomt na een gecompliceerde bevalling in het ziekenhuis, blijkt haar baby verdwenen te zijn. Haar vriend Ian O'Reilly, die hun baby Sarah mee naar huis had genomen, vermoedt dat Jeugdzorg het kind ontvreemd heeft. Kim heeft meerdere pogingen gedaan om opheldering van Jeugdzorg te krijgen, maar krijgt geen gehoor. Daarom besluit ze een lokaal televisiestation in te schakelen - een idee dat Ian in het geheel niet zit zitten. Maar een dag later komt de camerajournalist Stan Wessels toch een interview afnemen. Omdat Ian de hele tijd al vreemd en afhoudend reageert op de verdwijning van hun dochter, eist Kim, die nu echt in paniek is, van hem eerlijkheid. Wat weet hij nou precies wel en niet over de verdwijning?

Hierin werd geacteerd door Maarten Heijmans, Robert de Hoog en Sallie Harmsen. Deze uitzending van het programma Catch werd uitgezonden op vrijdag 4 maart door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Catch - Catch vanaf vrijdag op NPO 3

    Catch vanaf vrijdag op NPO 3

    18-2-2016

    Als Kim thuiskomt na haar bevalling, blijkt haar baby verdwenen te zijn. Haar vriend Ian vermoedt dat Jeugdzorg het kind heeft. De camerajournalist Stan wordt gevraagd er een reportage van te maken. Spannende…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten