Uitzending
Catch - 11-3-2016

11-3-2016

Catch

921 x bekeken | 0 reacties
6
De baby van Kim en Ian blijkt gekidnapt na een mislukte drugsdeal. Camerajournalist Stan Wessels volgt hun zoektocht, nu het koppel moet beslissen hoe ze de baby het best terug kunnen krijgen. Na een impulsieve vlucht voor de politie trekken Kim en Ian zich samen met camerajournalist Stan Wessels terug in een hotelkamer. Hun baby Sarah is gekidnapt door een Bulgaarse crimineel en ze krijgen haar pas terug als Ian zijn schuld aan hem heeft afbetaald. Hoewel Stan graag een spannende reportage over de zoektocht zou willen maken, vindt hij ook dat het koppel naar de politie moet gaan. Ian is daar pertinent tegen omdat het een gevaar voor de baby zou betekenen en Kim twijfelt. Als de politie op hun spoor blijkt te zitten, is Kim degene die een beslissing voor hen alle drie maakt.

Hierin werd geacteerd door Maarten Heijmans, Robert de Hoog en Sallie Harmsen. Deze uitzending van het programma Catch werd uitgezonden op vrijdag 11 maart door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee