Uitzending
Catch - 25-3-2016

25-3-2016

Catch

903 x bekeken | 0 reacties
5
Terwijl Kim en Stan in Stans appartement achterblijven, gaat Ian alleen op weg om de pillen terug te krijgen die van hem geript zijn. Stan wordt steeds meer deelnemer in plaats van toeschouwer. Nog steeds op de vlucht en chaotisch zoekend naar hun baby, besluiten Ian en Kim tijdelijk hun toevlucht te zoeken in het appartement van Stan. Stan, die steeds meer deelnemer wordt in plaats van toeschouwer, trekt zich het lot van de wanhopige Kim erg aan. Ian komt met een plan om de pillen terug te krijgen die van hem geript zijn. Terwijl hij alleen op pad gaat om met twee criminelen te overleggen, blijven Stan en Kim achter in het appartement. Ze lijken even tot rust te kunnen komen, maar niets is minder waar.

Hierin werd geacteerd door Maarten Heijmans, Robert de Hoog en Sallie Harmsen. Deze uitzending van het programma Catch werd uitgezonden op vrijdag 25 maart door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Catch - Catch vanaf vrijdag op NPO 3

    Catch vanaf vrijdag op NPO 3

    18-2-2016

    Terwijl Kim en Stan in Stans appartement achterblijven, gaat Ian alleen op weg om de pillen terug te krijgen die van hem geript zijn. Stan wordt steeds meer deelnemer in plaats van toeschouwer. Nog steeds op de vlucht…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten