Uitzending
Café de liefde - Pussy power?

Pussy power?

Café de liefde

6-8-2008

| 1687 x bekeken | 0 reacties
8
Vrouwen praten openhartig over hun seksleven. Steeds meer komen vrouwen er voor uit dat ze ook gewoon van seks genieten. Is dat een modeverschijnsel in de grote stad of is er sprake van een ommekeer in de relatie tussen man en vrouw?

In de zesde, en voorlopig laatste, aflevering van Café de Liefde komen vier vrouwen aan het woord die op deze site openhartig over hun liefdesleven bloggen. Ami is weer single en houdt een heus seksdagboek bij over haar avonturen. Ook Ramona praat openhartig over haar avonturen in bed. Beide dames komen in het programma aan het woord.

Sommige dames gaan nog een stap verder en gaan professioneel aan de slag met seks. Madeleine is nog maar 23, maar heeft een eigen sekswinkel met spannende speeltjes en films. Op de site blogt ze onder de naam Amelie V. Iris schreef een boek over haar sekscapades. Uiteindelijk bleek ze toch meer op zoek naar liefde dan naar seks. Inmiddels heeft ze haar liefde gevonden. Tot slot geeft Anne B. haar mening over seksdates in haar videoblog.

Deze uitzending van het programma Café de liefde met de titel Pussy power? is uitgezonden op woensdag 6 augustus door de VPRO. De presentatie was in handen van Bram van Splunteren.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee