Uitzending
Café de liefde - Vrouwelijke single te veeleisend?

Vrouwelijke single te veeleisend?

Café de liefde

9-7-2008

| 1394 x bekeken | 0 reacties
5
De zoektocht naar liefde anno 2008 lijkt complexer dan ooit. Met oneindig veel mogelijkheden om een nieuwe partner te leren kennen neemt het aantal singels alleen maar toe. Hoe kan dit? Zijn de singles van nu te veeleisend? Of is de moderne man bang voor de hoger opgeleide vrouw die precies weet wat ze wel en niet wil?

De mooie Argentijnse Mercedes weet precies wat ze zoekt in een man. Toch lukt het haar niet de ware liefde te vinden. Evenals Café de Liefde blogster Brenda die gaat speeddaten. En ook de Marokkaanse Hiba en haar zussen zijn na een gestrand huwelijk weer zoekende. Samira geeft haar mening over het single zijn als moslim. Videoblogster Anne B. vraagt zich af of bindingsangst wel bestaat.

Internetdaten leek lang de oplossing, maar is volgens gescheiden Loes een heilloze weg. Deskundigen als de Amerikaanse wetenschapper Helen Fisher zijn het in elk geval over 1 ding eens; als je gaat internetdaten wacht dan vooral niet te lang met het maken van een afspraak maken in real life. Dit is in elk geval goed nieuws voor de vegadate die Marianne heeft in Café de Liefde.

Deze uitzending van het programma Café de liefde met de titel Vrouwelijke single te veeleisend? is uitgezonden op woensdag 9 juli door de VPRO. De presentatie was in handen van Bram van Splunteren.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee