Uitzending
Café de liefde - Over de ideale relatie, ruziemaken en de liefdespil

Over de ideale relatie, ruziemaken en de liefdespil

Café de liefde

22-6-2009

| 1758 x bekeken | 0 reacties
7
De ideale relatie, bestaat die eigenlijk? Wetenschapsjournalist Mark Mieras over de vraag of de liefdespil die eraan komt (de pil met het knuffelhormoon oxytocine) er in de toekomst voor gaat zorgen dat we nooit meer ruziemaken en eeuwig van elkaar blijven houden. Oxytocine wordt door ons lichaam aangemaakt, maar kan nu al in de vorm van een spray worden gebruikt om de liefdesband die je met je partner hebt te versterken... De Surinaamse Loraine (38) en Gregory (24) zijn twee jaar samen en hebben regelmatig slaande ruzie. Ze proberen de liefdesspray uit. Relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven, auteur van het boek Ruzie in de tent, vertelt over de voordelen van ruziemaken in een relatie.

Deze uitzending van het programma Café de liefde met de titel Over de ideale relatie, ruziemaken en de liefdespil is uitgezonden op maandag 22 juni door de VPRO. Te gast was Mark Mieras. De presentatie was in handen van Bram van Splunteren.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee