Uitzending
Business Class - Aflevering 31

Aflevering 31

Business Class

28-4-2013

| 1307 x bekeken | 0 reacties
3
Deze week in de uitzending:

TopParken De Woudhoeve
Suze bezoekt samen met Wilko Becker Recreatiepark De Woudhoeve aan de rand van Europa's mooiste duinreservaat in Egmond aan den Hoef, nabij Alkmaar, Bergen en Schoorl. Door de gunstige ligging aan de kust, de gloednieuwe indoorspeeltuin en het nieuwe restaurant, is dit park zeer in trek bij vakantiegangers, wat de aankoop van een vakantiewoning een interessante investering maakt. Dit is een van de weinige vakantieparken aan de kust met slechtweer voorzieningen op het park. Al deze voorzieningen helpen niet alleen voor een goed rendement in de zomer, maar ook voor een goed rendement in de winter.

Willeke van Ammelrooy
Vorig jaar schitterde de actrice in haar rol als koningin in de serie Beatrix, Oranje onder Vuur die bij de VPRO werd uitgezonden. De dramaserie werd afgelopen weken op Nederland 2 herhaald ter gelegenheid van de abdicatie van koningin Beatrix. Met Harry bespreekt Willeke de rol van een vrouw die probeert de onmogelijke balans te vinden tussen moeder, echtgenote en vorstin.

Columnist Haye van der Heyden
Haye geeft een inkijkje in de koninklijke slaapkamer in Wassenaar in de nacht van 29 april om 4.15 uur ís morgens. Op geheel eigen wijze spreekt Haye van der Heyden regelmatig als columnist bij ons over politiek, kunst en de maatschappij. Soms enigszins controversieel, dan weer wat geestiger.

Deze uitzending van het programma Business-Class met de titel Aflevering 31 is uitgezonden op zondag 28 april door RTL7. De presentatie was in handen van Harry Mens en Haye van der Heyden.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie