Uitzending
Business Class - Aflevering 26

Aflevering 26

Business Class

28-2-2016

| 897 x bekeken | 0 reacties
3
KneeClinic
Orthopedisch chirurg Michiel van Trommel introduceert een in Engeland en Amerika ontwikkelde nieuwe behandelmethode: Signature.

Adjiedj Bakas
De trendwatcher en auteur bespreekt met Harry de ontwikkelingen op uiteenlopende terreinen zoals economie, technologie, spiritualiteit, mode en design.

Paul Schulten
In het Amsterdamse Okura Hotel presenteert de couturier zijn Ready tot Wear collectie Zomer 2016. Suze spreekt met Paul over zijn inspiratiebronnen, de kleur- en materiaalkeuze.

Willem van Hanegem
Het is een open deur, maar het moet toch gebeuren. Harry bespreekt de resultaten en ander nieuws rondom Feyenoord met oud-international Willem van Hanegem.

Restaurant Het Oude Dykhuys
Gastheer-eigenaar André Geerlings en zijn culinaire team onder leiding van Alfred van Dijk en Daan Kruik heten u graag welkom in Lisserbroek. Restaurant Het Oude Dykhuys bestaat sinds ...

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam
Medio 2016 worden de eerste recreatiewoningen van Resort Poort van Amsterdam opgeleverd.

Beursgenoten
Beursanalist Geert Schaaij voorzag een jaar met veel ups en downs op de beurs. “Toch zijn veel aandelen goedkoop waar men goed geld aan kan verdienen.

Schrijver Systeem Vochtbestrijding
Te goed geďsoleerde woningen kunnen overtollig vocht niet kwijt. Hardnekkige klachten in de vorm van een onaangenaam binnenklimaat, een muffe geur, beslagen ramen en schimmels op muren.

De presentatie was in handen van Harry Mens en Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business-Class met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op zondag 28 februari door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie