Uitzending
Business Class - Aflevering 23

Aflevering 23

Business Class

3-3-2013

| 2051 x bekeken | 0 reacties
2
Jan Cremer in het Scheepvaartmuseum
Suze bezoekt de tentoonstelling ‘Cremer, schilder van de zee’, die nog tot en met 7 april te zien is in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Adriaan van Erk Groep
Jos van Erk spreekt met Harry over de ontwikkeling van diverse woningbouwprojecten.

Mona Keijzer (CDA)
Het Tweede Kamerlid spreekt met Harry over de zorgplannen van het kabinet.

Restaurant Dutch!
Onder leiding van chef-kok Maurice Hoegee en restaurantmanager Evelien Jongert krijgen gasten in restaurant Dutch! nog heuse tafelbereidingen.

Paul Schulten
De couturier presenteerde onlangs zijn vijfentwintigste modeshow. Inspiratiebron voor de Haute Couture collectie zomer 2013 komt voort uit het proeven van de sferen die er heersen in de verschillende steden, die voor de mode en de cultuur zo belangrijk zijn; Parijs, Milaan, New York en ook Amsterdam.

KneeClinic
Orthopedisch chirurgen Michiel van Trommel en Lukas Lisowski vertellen over een nieuwe Amerikaanse techniek, waarbij de knie bij de operatie heel slim wordt benaderd, langs allerlei weefsellagen, wat de pijn sterk vermindert en het herstel fors bespoedigt.

Deze uitzending van het programma Business-Class met de titel Aflevering 23 is uitgezonden op zondag 3 maart door RTL7. Te gast waren Jan Cremer, Mona Keijzer en Paul Schulten. De presentatie was in handen van Harry Mens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie